Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ντομπρόφσκις: Κλείσιμο της αξιολόγησης μέχρι το τέλος του χρόνου

 
 
«Θέλουμε να στείλουμε ένα θετικό σήμα στους επενδυτές μέσα και έξω από την Ελλάδα, αλλά και στις αγορές, ότι το πρόγραμμα είναι σε σωστή τροχιά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν
 

Στην ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης μέχρι το τέλος του έτους επιμένει ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόφσκις.

 

«Προτεραιότητά μας να τελειώσουμε την αξιολόγηση ως το τέλος του χρόνου. Το πιο σημαντικό θέμα είναι η εφαρμογή των προαπαιτούμενων, πολλά από τα οποία έχουν ήδη ψηφιστεί και μένει η εφαρμογή τους. Λοιπόν, η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει και είναι εφικτό να έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του χρόνου, αποφεύγοντας περαιτέρω καθυστερήσεις όπως στο παρελθόν», είπε ο Β. Ντομπρόφσκις στην αίθουσα Τύπου των Βρυξελλών.

«Θέλουμε να στείλουμε ένα θετικό σήμα στους επενδυτές μέσα και έξω από την Ελλάδα, αλλά και στις αγορές, ότι το πρόγραμμα είναι σε σωστή τροχιά. Σε σχέση με τον προϋπολογισμό, σκοπός μας είναι να πιάσουμε τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος», πρόσθεσε.

Σε σχέση με την απόφαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό, ο Β. Ντομπρόφσκις δήλωσε ότι «Δεν  ξέρω ακριβώς την απόφαση και τις επιπτώσεις της. Χρειάζεται περισσότερη μελέτη στο θέμα για να έχω θέση. Στηρίζουμε πάντως την επένδυση που θα φέρει θέσεις εργασίας και ανάπτυξη».

Φωτογραφία: Sooc

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER