Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Οι πλουσιότερες γυναίκες όλων των εποχών

 
 
Γυναίκες που με την ευφυία τους κατάφεραν να αποδείξουν ότι το γυναικείο φύλο μπορεί να καταφέρει…τα πάντα!
 

Οι περισσότερες από τις πιο γνωστές λίστες πλουσίων του κόσμου περιλαμβάνουν στις κορυφαίες τους θέσεις άνδρες. Όμως τα τελευταία χρόνια ο γυναικείος πληθυσμός των δισεκατομμυριούχων αυξάνεται, καθώς οι ευκαιρίες για την ανάδειξη γυναικών σε κορυφαίες επιχειρηματικές θέσεις έγιναν πολύ περισσότερες από ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν. Άλλωστε, ιστορικά, οι εξαιρέσεις ήταν λίγες αλλά σε κάθε περίπτωση ξεχωριστές.

 

Δείτε, λοιπόν, ποιες είναι αυτές οι γυναίκες από το μακρινό παρελθόν αλλά και το παρόν.

ΟΠΡΑ ΓΟΥΙΝΦΡΕΙ

 

H Όπρα Γουινφρεϊ, με εκτιμώμενη περιουσία 3,2 δισ. δολάρια, θεωρείται σήμερα μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με το CelebrityNetWorth, ωστόσο η ίδια κρύβει ένα πολύ «φτωχό» παρελθόν. Μεγαλωμένη σε ένα αγρόκτημα χωρίς εσωτερική υδραυλική εγκατάσταση, η Όπρα υπέστη κακοποίηση ως παιδί και παρ’ όλα αυτά, αποφασισμένη να αλλάξει τη ζωή της, έγινε η νεότερη και η πρώτη Αφρο-Αμερικανή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο κανάλι WTVF-TV του Τενεσί. Σε ηλικία 19 ετών παρουσίασε το δικό της, γνωστό σε όλους, σόου «The Oprah Winfrey Show».

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

 

Γνωστή και ως η «Βασίλισσα του Νείλου», η Κλεοπάτρα πέθανε το 30 π.Χ., ωστόσο ο θρύλος της ζει ακόμα. Η ίδια θεωρείται μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στην ιστορία, με καθαρή περιουσία κατ ‘εκτίμηση 95,8 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το «Cleopatra: A Life». Εκτός αυτού, η ίδια θεωρείται ένας από τους πιο έξυπνους και συναρπαστικούς ανθρώπους όλων των εποχών, ενώ μπορούσε να μιλήσει πολλές διαφορετικές γλώσσες.

ΑΝΝΑ ΚΟΞ ΤΣΑΜΠΕΡΣ

 

Κάτι παραπάνω από μια κληρονόμος, η Άννα Κοξ Τσάμπερς παρά την ηλικία της (97 ετών) συνεχίζει να «κάθεται» στο διοικητικό συμβούλιο της οικογενειακής επιχείρησης – Cox Enterprises. Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, η καθαρή περιουσία της αγγίζει τα 17 δισ. δολάρια

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

 

 
Περισσότερα: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER