Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κατεπείγουσα έρευνα

 
 
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η φημολογία των τελευταίων ημερών, για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή. Προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί ποιοι ευθύνονται για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων
 
 

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η φημολογία που σέρνεται τις τελευταίες ημέρες, για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα του Τύπου για πτώχευση της ελληνικής οικονομίας, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί  από ποιους και για ποιο λόγο έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει πταισματοδίκης, ο οποίος έχει εντολή να της δώσει μορφή κατ' επείγοντος.

Μάστιγα για την χώρα χαρακτήρισε τις φήμες ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας σήμερα στη Βουλή.

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι οι φήμες έχουν δύο αφετηρίες: Ξεκινούν από από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι η Ευρωζώνη δεν διαλύεται και ότι κανένα κράτος δεν φεύγει από το ευρώ αλλά και από αυτούς που κερδοσκοπούν πάνω σε αυτές τις φήμες.

"Στους πρώτους  πρέπει να εξηγήσουμε και να τους πείθουμε διαρκώς με αυτά που κάνουμε" πρόσθεσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου ενώ για τους δεύτερους είπε ότι "απλώς θα χάσουν τα λεφτά τους".

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER