Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017
 
 
 

Μην τα χάσετε

 

 

Στουρνάρας: Η επιμονή στο ψέμα οδηγεί στον αυτοεξευτελισμό

 
 
 
Δήλωση με την οποία διαψεύδει δημοσιεύματα περί συνάντησής του με τον Κ.Σημίτη εξέδωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος υπογραμμίζοντας ότι είναι ανάξιο σχολιασμού
 

“Η διαφάνεια, όχι μόνο για τα τρέχοντα, αλλά και για τα παρελθόντα που έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, είναι αδιαπραγμάτευτο δημόσιο αγαθό” σημειώνει στη δήλωσή του ο Γιάννης Στουρνάρας, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας περί συνάντησής του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

 

Ο κ. Στουρνάρας αφού διαψεύδει κατηγορηματικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σημειώνει ότι είναι ανάξιο σχολιασμού.

Αναλυτικά η δήλωση Στουρνάρα

"Διαψεύδω κατηγορηματικά το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”. Είναι ανάξιο σχολιασμού. Αξίζει όμως να επισημάνω ότι η εμμονή και η επιμονή ορισμένων στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, στο ψέμα και τη συκοφαντία, οδηγούν με απόλυτη σιγουριά στον αυτοεξευτελισμό και τη γελοιοποίηση. Αντιλαμβάνομαι το άγχος και την αγωνία της εφημερίδας, αλλά τους διαβεβαιώνω ότι:

1ον. Η διαφάνεια, όχι μόνο για τα τρέχοντα, αλλά και για τα παρελθόντα που έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, είναι αδιαπραγμάτευτο δημόσιο αγαθό.

2ον. Η εξυγίανση θα συνεχιστεί.

3ον. Τα αποστήματα θα αφαιρεθούν.

Συνιστώ επομένως ψυχραιμία και νηφαλιότητα".

 
Περισσότερα: Τράπεζες, Στουρνάρας

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 247 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
comments powered by Disqus