Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συμμετοχή του Lyktos Group στην εταιρεία Wealth Financial Services Α.Ε.

 
 
Η συμφωνία δημιουργεί σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για την Wealth Financial Services Α.Ε. η οποία θα ενισχυθεί με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του LYKTOS GROUP στον χρηματοοικονομικό χώρο
 

Η Wealth Financial Services A.E. (συνδεδεμένος αντιπρόσωπος Ελληνικής ΑΕΠΕΥ) και το Lyktos Group (Μιχάλη Σάλλα) προχώρησαν σε συμφωνία συμμετοχής του Lyktos Group στην εταιρεία Wealth Financial Services Α.Ε.

 

Η συμφωνία δημιουργεί σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για την Wealth Financial Services Α.Ε. η οποία θα ενισχυθεί με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του LYKTOS GROUP στον χρηματοοικονομικό χώρο.

Η Wealth Financial Services Α.Ε. είναι σήμερα η μεγαλύτερη ομάδα παροχής επενδυτικών συμβουλών στην χώρα αποτελούμενη από εξειδικευμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία στον Τραπεζικό τομέα, προσφέροντας εύρος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε χαρτοφυλάκια πελατών αξίας άνω των 200 εκ ευρώ, ενώ παράλληλα έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την συμμετοχή επενδυτών σε ομόλογα μεγάλων Ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων (ενδεικτικά: MLS Πληροφορική, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, MOTOR OIL, ΙΚΕΑ).

 
Περισσότερα: Τράπεζες

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network