Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Το ΔΝΤ στηρίζει την Λαγκάρντ

 
 
Στηρίζει τη Λαγκάρντ το εκτελεστικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. "Η Εκτελεστική Επιτροπή προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας με τη γενική διευθύντρια για την αντιμετώπιση των δύσκολων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία", αναφέρει
 

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΔΝΤ αφού έλαβε υπόψιν της όλους τους σχετικούς παράγοντες επιβεβαιώνει την πλήρη εμπιστοσύνη του στην ικανότητα της Γενικής διευθύντριας Κρ. Λαγκάρντ να συνεχίσει να εκτελεί αποτελεσματικά τα καθήκοντά της.

 

"Υπό πλαισίου διακυβέρνησης του Ταμείου, ο γενικός διευθυντής διορίζεται από την εκτελεστική επιτροπή και εκτελεί τα καθήκοντά της υπό την καθοδήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων εποπτείας της, η Εκτελεστική Επιτροπή έχει συνεδριάσει τακτικά μετά το διορισμός της γενικής διευθύντριας το 2011, για να εξετάσει κατά πόσον οι εξελίξεις στις νομικές διαδικασίες στη Γαλλία σχετικά με τη γενική διευθύντρια έχουν επηρεάσει την ικανότητά της να οδηγήσει το Ταμείο.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας με τη γενική διευθύντρια για την αντιμετώπιση των δύσκολων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 
Περισσότερα: ΔΝΤ

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER