Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Χατζηδάκης: Ο ΟΟΣΑ σήμερα εκδικείται στον ΣΥΡΙΖΑ

 
 
Τι αναφέρει σε άρθρο του για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης
 

«Ο ΟΟΣΑ σήμερα εκδικείται τον ΣΥΡΙΖΑ» υποστηρίζει σε άρθρο του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης. Σε άρθρο του, με τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε τον ΟΟΣΑ», ο κ. Χατζηδάκης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση σήμερα προτείνει μια σειρά μέτρα από την εργαλειοθήκη Νο2 του ΟΟΣΑ, στα οποία προεκλογικά αντιδρούσε αλλά και επέκρινε στο προεκλογικό του πρόγραμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο νόμο για την προστασία της α' κατοικίας, τον οποίο -όπως γράφει- είχε επικρίνει ο πρωθυπουργός τον Δεκέμβριο 2013 και σήμερα η κυβέρνηση «έρχεται και αντιγράφει τις διατάξεις του νόμου».

Αναφέρεται στα ΜΗΣΥΦΑ (μη συνταγογραφούμενα φάρμακα), η απελευθέρωση των οποίων -σημειώνει- προβλεπόταν στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που ψηφίσθηκε τον Απρίλιο 2004. «Ο ΣΥΡΙΖΑ» γράφει «εκείνη την περίοδο αντιδρούσε στη ρύθμιση», ενώ «σήμερα έρχεται και αποδέχεται τη δική μου πρόταση».

Αναφερόμενος εν γένει στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, υπενθυμίζει ότι ως πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας τον περασμένο Μάρτιο είχε πει «η περιβόητη εργαλειοθήκη δεν είχε καμία σχέση με τον ΟΟΣΑ» και υποστηρίζει ότι σήμερα «η κυβέρνηση προτείνει, πέρα από τα ΜΗΣΥΦΑ, μια σειρά από μέτρα από την εργαλειοθήκη Νο2 του ΟΟΣΑ».

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER