Μην τα χάσετε

 

 

Εθνική ημέρα Topless

 
 
Δεκάδες ημίγυμνες γυναίκες στη Νέα Υόρκη γιόρτασαν την Κυριακή την εθνική ημέρα Topless δείχνοντας το στήθος τους δημόσια στο Σέντραλ Παρκ
 
 

Δεκάδες ημίγυμνες γυναίκες στη Νέα Υόρκη γιόρτασαν την Κυριακή την εθνική ημέρα Topless δείχνοντας το στήθος τους δημόσια στο Σέντραλ Παρκ.

Κάτοικοι της Νέας Υόρκης και τουρίστες έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τις κυρίες να γιορτάζουν και παράλληλα να διαδηλώνουν για το δικαίωμά τους να κυκλοφορούν δημόσια ημίγυμνες.

"Αυτό είναι απίστευτο και εκπληκτικό" δήλωσε ο 21χρονος Dalvin Jan, ενοικιαστής ποδηλάτων κοντά στο πάρκο και πρόσθεσε ότι θα πει στη γυναίκα του να βοηθήσει στον... αγώνα τους.

Με το τραγούδι της Chaka Khans "Ι' m every woman" να παίζει στα μεγάφωνα και συνθήματα όπως "ελευθερώστε το στήθος σας, ελευθερώστε το μυαλό σας" ο στρατός των γυμνόστηθων γυναικών και οι ενθουσιώδεις άνδρες υποστηρικτές τους παρέλασαν στο Σέντραλ Παρκ.

"Είμαστε εδώ για τον ίδιο λόγο. Για να επιτραπεί στις γυναίκες να κυκλοφορούν γυμνόστηθες στο πάρκο όπως ακριβώς και οι άντρες" δήλωσε η Sylvie Chabot η γυναίκα 54χρονη που οργάνωσε την παρέλαση.

Το θέαμα εντυπωσίασε τους περαστικούς και τους οδηγούς και πολλοί οδηγοί κόρναραν, αλλά υπήρξαν και αντιδράσεις, καθώς πολίτες κάλεσαν τους αστυνομικούς να επέμβουν. Εκείνοι όμως δεν προχώρησαν σε καμία σύλληψη.

Οι γυναίκες που διαδήλωναν είπαν ότι δεν πρόκειται απλώς για την ελευθερία να δείχνουν το στήθος τους, αλλά και για το πώς νιώθουν οι γυναίκες για το σώμα τους.

Topless εκδηλώσεις διοργανώθηκαν σε όλη τη χώρα την Κυριακή. Οι διοργανωτές μάζεψαν υπογραφές συμπαράστασης, ώστε να χαλαρώσουν οι νόμοι κατά του γυμνισμού.

Πολλοί άνθρωποι τάσσονται στο πλευρό των γυναικών που διαδηλώνουν για το γυμνό στήθος, άλλοι όμως θεωρούν το θέαμα προσβλητικό για τη γυναίκα και άσεμνο και απαιτούν να μην υπάρξουν παρόμοιες παρελάσεις στο μέλλον.

 

(Πηγή: nydailynews.com)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER