Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013
 
 
 
 
 

Μην τα χάσετε

Οι παραλλαγμένοι στίχοι Κραουνάκη και τα καρφιά για Μανωλίδου - Γεωργιάδη

 

Γιούνκερ: Ήθελαν να πετάξουν την Ελλάδα σαν ένα κομμάτι χαρτί

 

"Μαύρο" και λουκέτο σε πέντε νοσοκομεία

 

Πολύδωρας: "Λευτεριά στον Λάκη Γαβαλά. Και ας μην τον ξέρω προσωπικά"

 

Βίντεο: Κεραυνός χτυπά και τραυματίζει μάνα και κόρη

 

Live Εικόνα: Δείτε ζωντανά το πρόγραμμα της ΝΕΤ

 

Ξεκινούν τη λειτουργία τους τα Σημεία Εξυπηρέτησης του Δημότη

 

Δύο κινέζικες εταιρείες στην Ελλάδα για επενδύσεις

 

"Αβάπτιστα" τα ελληνικά προϊόντα

 

Άφησαν νηστικό παιδί για χρέος 1,75£

 

Οι καυτοί διάλογοι στο Μαξίμου: Βενιζέλος: Φέρεσαι αλαζονικά - Κουβέλης: Όχι σε μονομερείς αποφάσεις

 

Επιστολή 17χρονου στον πρωθυπουργό: Η ΕΡΤ ανήκει σε όλους τους Έλληνες

 

Μίζες 315.000 ευρώ από τους Γερμανικούς Σιδηρόδρομους στην Ελλάδα

 

 

 

Ληστεία με ντεκολτέ που βγάζει... μάτια

 
 
Δείτε το βίντεο της ληστείας που έγινε σε πόλη της Αυστραλίας και έκανε το γύρο του κόσμου (Vid)
 

Η πιο παράξενη ληστεία που έχει καταγραφεί εδώ και καιρό, κάνει τελευταίο τον γύρο του κόσμου, ενώ έχει γίνει πρώτο θέμα στο διαδίκτυο. Δεν είναι συνηθισμένο θέαμα άλλωστε, ο ληστής που σε απειλεί να μην έχει καλυμμένο το κεφάλι του, αλλά ούτε και... το μπούστο του.

Ο δράστης λοιπόν του συγκεκριμένου περιστατικού, μόνο συνηθισμένος δεν είναι. Πρόκειται για μια ξανθιά νεαρή με μεγάλα "προσόντα" η οποία υπό την απειλή μαχαιριού μπήκε σε κατάστημα και "σήκωσε" το ταμείο.

Τα Αυστραλέζικα μίντια την έχουν ονομάσει άλλωστε Buxom Bandit (ληστής με μπούστο). Η ληστεία έγινε χθες σε ένα βενζινάδικο στο Μπρισμπέιν. Ο εμβρόντητος υπάλληλος αφού παρέδωσε το περιεχόμενο του ταμείου στην εντυπωσιακή ξανθιά, άρχισε να τις εκτοξεύει εμπορεύματα προσπαθώντας να την τρέψει σε φυγή.

Η ξανθιά κακοποιός βέβαια, μπορεί να είναι μεν προικισμένη από τη φύση, από την άλλη όμως τα προσόντα της ως προς τον σχεδιασμό και την εκτέλεση ληστείας, μόνο μεγάλα δεν είναι. Το γεγονός ότι δεν φορούσε ούτε μάσκα ούτε γάντια καθιστά τον εντοπισμό της παραπάνω από σίγουρο. Οι αρχές έχουν συλλέξει ήδη δακτυλικά αποτυπώματα και η σύλληψη της είναι θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με τη "The Sun", η εντυπωσιακή ξανθιά διέφυγε με ένα 4x4 μέσα στο οποίο την περίμενε ο συνεργός της.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, δύσκολα θα ξεχάσει το περιστατικό. Για καλή του τύχη τουλάχιστον, το περιεχόμενο του ταμείου δεν ήταν μεγάλο, ενώ αν μη τι άλλο, αποζημιώθηκε από το θέαμα που προσέφερε η νεαρή κακοποιός.

 
NEWSLETTER
FOLLOW NEWS247:
 
comments powered by Disqus