Μην τα χάσετε

 

 

Κρήτη: Γουρούνια επιτέθηκαν σε περιπολικό

 
 
Δύο γουρούνια δραπέτευσαν από χοιροστάσιο και έβαλαν στο στόχαστρο περιπολικό που έσπευσε στο σημείο προκειμένου να επιβάλει την τάξη
 

Απίστευτο περιστατικό στην περιοχή Βίγλια της Ιεράπευτρας Κρήτης. Γουρούνια ξέφυγαν από χοιροστάσιο και έβαλαν στόχαστρο ένα περιπολικό τα ξημερώματα της Κυριακής.

 

Σύμφωνα με το cretapost, τα δύο ζώα μπήκαν σε αυλές σπιτιών, έφαγαν λουλούδια, προκάλεσαν ζημιές, έσπασαν γλάστρες. Έντρομοι περίοικοι, που αντιλήφθηκαν ποιοι ήταν αυτοί οι “παράξενοι” και ιδιαίτερα “οξύθυμοι” επισκέπτες της γειτονιάς τους, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Περιπολικό με άνδρες της δίκυκλης αστυνόμευσης έφτασαν στο σημείο, προκειμένου να ακινητοποιήσουν και να απομακρύνουν τα δύο γουρούνια από την περιοχή. Ωστόσο, δέχτηκαν κι αυτοί επίθεση από τα συμπαθή κατά τα άλλα τετράποδα, τα οποία στη θέα τόσων ατόμων, που προσπαθούσαν να τα ακινητοποιούσαν, εξαγριώθηκαν και επιτέθηκαν στο περιπολικό.

Τα δύο τεράστια γουρούνια προκάλεσαν υλικές ζημιές στο όχημα της αστυνομίας, ενώ μετά από δύο ώρες έφτασε και ο ιδιοκτήτης τους στο σημείο και τα ακινητοποίησε.

 

ΠΗΓΗ CRETAPOST

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network