Μην τα χάσετε

 

 

Πάτρα: Εργαζόμενοι κατά επιχειρηματία με γιαούρτια

 
 
Διαβάστε γιατί δύο υπάλληλοι καταστήματος στην Πάτρα έστησαν καρτέρι και επιτέθηκαν με γιαούρτια στην ιδιοκτήτρια
 

Με ρίψη γιαουρτιών στην 48χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος όπου εργάζονται, θέλησαν να εκφράσουν δύο υπάλληλοι της δυσαρέσκεια τους για την καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων τους.

 

Η επιχειρηματίας μέχρι πρότινος ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της αλλά τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με επακόλουθο να οφείλει μισθούς άνω των πέντε μηνών στους εργαζόμενους. Οι τελευταίοι, που δεν άντεχαν άλλο να κάνουν υπομονή, προσέφυγαν στα συνδικαλιστικά τους όργανα ενώ απείλησαν να τη σύρουν και στα δικαστήρια, ωστόσο δεν κατάφεραν τίποτα. Να σημειωθεί ότι συνέχισαν να προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους.

Όλα αυτά μέχρι το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, όταν της έστησαν καρτέρι έξω από το κατάστημα και όταν την είδαν να φεύγει, της επιτέθηκαν ρίχνοντας της γιαούρτια. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι δύο υπάλληλοι δεν εξοργίστηκαν μόνο από το γεγονός ότι δεν πληρώνονταν αλλά και από το ότι η επιχειρηματίας συνέχιζε τη "μεγάλη" ζωή της, με αγορά πανάκριβων ρούχων και κοσμημάτων, ταξίδια στα εξωτερικό κτλ.

Πληροφορίες από dete.gr

 
Περισσότερα: Περιφέρεια

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER