Πολ Άντερσον: Αγνώριστος ο πρωταγωνιστής του “Peaky Blinders”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Πολ Άντερσον
Ο Πολ Άντερσον Peaky Blinders

Ο Πολ Άντερσον εμφανίστηκε στους δρόμους του Λονδίνου την Τετάρτη, μετά την σύλληψη του για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και είναι αγνώριστος.

Ο ηθοποιός της σειράς “Peaky Blinders”, Πολ Άντερσον (Paul Anderson) έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη σύλληψή του για κατοχή κρακ και αμφεταμινών σε παμπ, στις 26 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός ηθοποιός, που υποδύεται τον Άρθρουρ Σέλμπι στη γνωστή σειρά, φωτογραφήθηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο.

Στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν, ο ίδιος είναι αγνώριστος, ενώ φορά ένα χοντρό παλτό, λεοπάρ φούτερ, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Ο Πολ Άντερσον εμφανίστηκε στο δικαστήριο τον Ιανουάριο και παραδέχτηκε την κατοχή του κρακ, αμφεταμινών και δύο συνταγογραφούμενων ουσιών.

Σύμφωνα με την dailymail, οι δημιουργοί της σειράς προετοιμάζουν μια μεγάλου μήκους ταινία βασισμένη στην αγαπημένη σειρά, ωστόσο έχουν δηλώσει πως η καταδίκη του ηθοποιού θα μπορούσε να έχει “σημαντικό αντίκτυπο” στην ταινία.

“(Ο σεναριογράφος) Στίβεν Νάιτ εξακολουθεί να γράφει το σενάριο“, αναφέρει πηγή στην dailymail. “Όμως αυτή η καταδίκη θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει μια ταινία “Peaky Blinders” χωρίς έναν τόσο κεντρικό χαρακτήρα, ενώ θα είναι δύσκολο να τον βάλουμε να επαναλάβει τον ρόλο του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα