Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αδειάζει Γεωργιάδη, ο Βλάχος

 
 
Με αφορμή τη δήλωση του Γιώργου Βλάχου, ο οποίος “αδειάζει” τον Αδ. Γεωργιάδη, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή του αντιπροέδρου της ΝΔ
 

Για προσωπικές απόψεις του Άδωνι Γεωργιάδη -και όχι της ΝΔ- έκανε λόγο ο Γιώργος Βλάχος αναφερόμενος στη δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, να μην κλείσει η αξιολόγηση και να πάμε σε εκλογές. Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο βουλευτής της Πειραιώς «άδειασε» τον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο καθένας συνάδελφος μπορεί να πει την προσωπική του άποψη. Δεν είναι αυτή η άποψη της ΝΔ. Η ΝΔ εδώ και μήνες επιμένει, παροτρύνει την κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση με τους καλύτερους όρους».

 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με τη διαπραγμάτευση

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, και με αφορμή τις δηλώσεις Βλάχου σημειώνει πως “τη στιγμή που ακόμα και ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν μιλά ευθέως για την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης διότι ελλοχεύει κίνδυνος για τη σταθερότητα της Ευρώπης, ο κ. Μητσοτάκης ζητάει εκλογές, και ο αντιπρόεδρός του εκλαϊκεύει τη γραμμή: να μην κλείσει τίποτα, αρκεί να πέσει η κυβέρνηση” και θέτει το ερώτημα: “Αυτό θα ζητήσει αύριο από την κ. Μέρκελ; Αν ναι, ας το πει καθαρά. Αν όχι, οφείλει να αποπέμψει τώρα, πριν ταξιδέψει στο Βερολίνο, τον κ. Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ”.

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER