Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αναγνωστοπούλου: Συμφωνώ με την Μπακογιάννη για το πώς θα ονομάζουμε τους Σκοπιανούς

 
 
Την στάση της κ. Μπακογιάννη επιδοκίμασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6
 

“Φαίνεται ότι στην πολιτική ζωή οι γυναίκες έχουν περισσότερο θάρρος, πολλές φορές, από τους άντρες” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, επιδοκιμάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη στάση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία αναγνώρισε το γεγονός ότι είναι “έγκλημα” 140 χώρες να αποκαλούν τη γειτονική χώρα ως Μακεδονία και η Ελλάδα “φούφουτους”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

 

Εν συνεχεία, η κ. Αναγνωστοπούλου τόνισε, όσον αφορά στη στάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πως “κάθε βουλευτής είναι υπεύθυνος, όταν γίνεται ονομαστική ψηφοφορία, να ψηφίσει, γιατί δεν ψηφίζουν τα κόμματα αλλά οι βουλευτές, γι' αυτό που έχουν να ψηφίσουν”. Ξεκαθάρισε, παράλληλα, πως δεν υπάρχει ζήτημα δεδηλωμένης στην κυβέρνηση.

Επιπρόσθετα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως ο πρωθυπουργός όταν έρθει στην Ελλάδα θα αποφασίσει για το αν θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς με τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας ξεκίνησε ουσιαστικά η διαπραγμάτευση, και εξέφρασε την άποψη πως το πιθανότερο είναι ότι με γνώμονα το τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε στο τετ-α-τετ των δύο πρωθυπουργών, η ενημέρωση θα γίνει.

 

 
Περισσότερα: Σκοπιανό

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER