Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αντί Μεϊμαράκη, Βορίδης στη Θεσμών και Διαφάνειας

 
 
Παρολίγον εσωκομματικό επεισόδιο με την αντικατάσταση του πρώην Προέδρου της Βουλής από την επιτροπή, τη σύγκληση της οποίας ζήτησε η ΝΔ με αφορμή την υπόθεση Παπαγγελόπουλου
 

Η αντικατάσταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από το Μάκη Βορίδη στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, τη σύγκληση της οποίας ζήτησε χθες η Νέα Δημοκρατία καταγγέλοντας παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη προκάλεσε ερωτηματικά ως προς τις λεπτές ισορροπίες στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Και αυτό καθώς η ηγεσία της ΝΔ στρέφει τα πυρά της κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο οποίος έχει αναφορές στον καραμανλικό χώρο και τον οποίο είχε ήδη βάλει στο στόχαστρο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και το Ποτάμι.

Ο κ. Μητσοτάκης που φέρεται να έλαβε και την απόφαση για αντικατάσταση Μεϊμαράκη από Βορίδη δεν επιθυμεί μεν να ανοιξει μέτωπο με το καραμανλικό στοιχείο, δέχθηκε όμως και πιέσεις από τους σαμαρικούς που πνέουν μένεα κατά της ηγεσίας του Δικαιοσύνης αποδίδοντας της τον πόλεμο Θάνου κατά Ντογιάκου.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER