Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αντωνοπούλου για ανεργία: Μέσα στο 2018 θα σπάσει το ψυχολογικό όριο του 20%

 
 
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας απάντησε στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με την ελλιπή απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων στον τομέα της ανεργίας
 

Το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας έχει πέσει αισθητά, δήλωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή "Ταχείας Κυκλοφορίας" με τον Σπύρο Σεραφείμ στο Ραδιόφωνο 24/7 η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου και εκτίμησε ότι μέσα στο 2018 θα σπάσει το ψυχολογικό όριο του 20% και ότι θα πέσει κάτω από το ένα εκατομμύριο ανέργους.

 

Η κα. Αντωνοπούλου απάντησε και στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με την ελλιπή απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων στον τομέα της ανεργίας, σημειώνοντας ότι για άλλη μια φορά γίνεται προσπάθεια παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας από την αντιπολίτευση.

Παράλληλα, η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε και στην 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 3 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη και εξήγησε τι ακριβώς είναι η Κ.Αλ.Ο δίνοντας στοιχεία για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ) τους Συνεταιρισμούς Εργαζομένων, αλλά και για τους τομείς της.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER