Αυτοδιοίκηση για celebrities με άρωμα… γυναίκας

Αυτοδιοίκηση για celebrities με άρωμα… γυναίκας

Ποια μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδίστριες πάνε στους δήμους

Με άρωμα showbiz και με ακόμα πιο έντονο άρωμα γυναίκας στήνονται φέτος οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς πολλές είναι οι celebrities που αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη πασαρέλες, πίστες και θεατρικά σανίδια και να κατέβουν στον στίβο των επερχόμενων εκλογών.

Ηθοποιοί, τραγουδίστριες και αιθέριες υπάρξεις έχουν ήδη ξεκινήσει τον προεκλογικό τους αγώνα για να διεκδικήσουν μία θέση δημοτικού συμβούλου ή ακόμα και τον δημαρχιακό θώκο.

Η  aftodioikisi.gr σας παρουσιάζει μερικές από τις celebrities που θα διεκδικήσουν την ψήφο σας στις εκλογές ΟΤΑ:

Δήμος Αθηναίων

Bασιλική Aγγελή

Η 25χρονη ανερχόμενη ηθοποιός που έχει γνωρίσει επιτυχία τα τελευταία χρόνια με τη συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, θα διεκδικήσει τη θέση της δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Αθηναίων στο πλευρό του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Τζούλια Παπαδημητρίου

 

Η Σταυρούλα Παπαδημητρίου, κατά κόσμον Τζούλια Παπαδημητρίου και ιδιαίτερα γνωστή ως πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, εντάχθηκε στην ομάδα του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Βάσια Τριφύλλη


Την επανεκλογή της θα διεκδικήσει η Βάσια Τριφύλλη στο Δήμο Αθηναίων, καθώς είναι για ακόμα μια φορά υποψήφια με τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Άννα Φόνσου

Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Άννας Φόνσου, η οποία κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Νικήτα Κακλαμάνη. Υπενθυμίζουμε ότι η Άννα Φόνσου προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων την τετραετία 2006-2010 με την παράταξη του Κώστα Σκανδαλίδη.

Αγγελική Λάμπρη

 

Μπορεί η Έφη Παπαθεοδώρου, γνωστή ως Θεοπούλα, να πρωταγωνιστεί στο προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου, η συμπρωταγωνίστρια της όμως από το σίριαλ «Παρα 5″, Αγγελική Λάμπρη, θα κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας με την παράταξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Τιτίκα Στασινοπούλου

 

Με τον Βασίλη Καπερνάρο θα διεκδικήσει την εκλογή της η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Τιτίκα Στασινοπούλου.

Δήμος Πειραιά

Νόνη Δούνια

 

Η Νόνη Δούνια ομορφαίνει το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Πειραιά. Η ίδια δήλωσε για την υποψηφιότητά της:  «Δούλευα εθελοντικά στον δήμο Πειραιά, είτε σε προωθητικές ενέργειες, είτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Το όνειρό μου για τον Πειραιά είναι η πρόσβαση ατόμων κάθε ηλικίας σε πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.»

Δήμος Γλυφάδας

Βάνα Μπάρμπα

 

Η εκρηκτική ηθοποιός θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Γλυφάδα με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας», του Γιώργου Παπανικολάου.

Δήμος Βύρωνα

Ιωάννα Σουλιώτη

 

Με την παράταξη του Παναγιώτη Κόνσουλα  «Βύρωνας Καθαρή Επιλογή» στο Δήμο Βύρωνα κατεβαίνει και το πρώην μοντέλο Ιωάννα Σουλιώτη.

Ισαβέλλα Δάρα

 

Ακόμα μια αιθέρια ύπαρξη στηρίζει το ψηφοδέλτιο του  Παναγιώτη Κόνσουλα και δεν είναι άλλη από την Ισαβέλλα Δάρα, πρώην μοντέλο που χάρισε ωραίες στιγμές στη χώρα μας κατακτώντας τον τίτλο της Μις Ευρώπη.

Δήμος Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης 

Στέλλα Κονιτοπούλου

 

Η τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου που ξεσηκώνει τον κόσμο με τα νησιώτικα τραγούδια της,  απέχει πλέον από τα καλλιτεχνικά της καθήκοντα, καθώς θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας».

Σοφία Βογιατζάκη

 

H κωμική ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Καλλιθέας με τον συνδυασμό του δημοσιογράφου Λάζαρου Λασκαρίδη. 

Δήμος Περιστερίου

Κωνσταντίνα Πρασσά

Από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου το 2006 στέφθηκε «Μις Τουρισμός», στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα κατέβει η καλλονή Κωνσταντίνα Πρασσά, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία, διεκδικώντας μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Περιστερίου, στο πλευρό του νυν δημάρχου Αντρέα Παχατουρίδη.

Δήμος Σπατών- Αρτέμιδας

Στέλλα Γιαμπουρά

 

Μπορεί πλέον να μην την βλέπουμε τόσο συχνά στις πασαρέλες, ωστόσο η Στέλλα Γιαμπουρά αποφάσισε πέρα από τις σπάνιες εμφανίσεις της στο μόντελινγκ να ασχοληθεί και με τα κοινά. Το μοντέλο αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το κόμμα «Νέα Εποχή, δύναμη αλλαγής» στο Δήμο Σπατών- Αρτέμιδος με επικεφαλής τον  Δημήτρη Μάρκου.

Δήμος Τρίπολης

Αντωνία Γιαννούλη

 

Η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα τηλεοπτικά σίριαλ του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή» και «Λάμψη», διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό «Μαντινειακή Συμπολιτεία» που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή: aftodioikisi.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα