Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Έκτακτη ακρόαση των μελών του ΕΣΡ την Πέμπτη στη Βουλή

 
 
Η κλήση του ΕΣΡ έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου Νίκου Βούτση. Στο επίκεντρο η διενέργεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες
 

Ενώπιον των μελών της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής θα παρουσιαστούν την ερχόμενη Πέμπτη 11 Μαΐου τα μέλη του ΕΣΡ κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του Νίκου Βούτση. 

 

Όπως όλα δείχνουν, το κύριο αντικείμενο της ακρόασης θα είναι ο χρόνος διεξαγωγής του νέου διαγωνισμού, αυτή τη φορά από το ΕΣΡ, για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βούτσης, που είχε συμβάλλει τα μέγιστα στη συγκρότηση του ΕΣΡ με αλλεπάλληλες σχετικές πρωτοβουλίες, έχει καλέσει την ανεξάρτητη αρχή να προχωρήσει άμεσα στη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου με τη διεξαγωγή του σχετικού διαγωνισμού.

Ανάλογη έκκληση έχει απευθύνει και ο αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. Στη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθεί και ο ισχυρισμός του προέδρου της ΕΕΤΤ Δημήτρη Τσαμάκη ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα πραγματοποιηθεί μετά τις αρχές του 2018, όταν θα ολοκληρωθεί δηλαδή η διαβούλευση για το ψηφιακό μέρισμα 2.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER