Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Επιστολή Γεννηματά σε Βούτση για δημοσίευμα της Documento

 
 
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας. Η πρόεδρος του κόμματος θα έχει συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξ. Δημητρίου
 

Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου πρόκειται να συναντήσει την Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. Η συνάντηση πραγματοποιείται μετά από αίτημα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να θέσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τη θεσμική ευθύνη της Δικαιοσύνης, καθώς και για το επίμαχο δημοσίευμα που την αφορά από την εφημερίδα Documento.

Η κα Γεννηματά, απηύθυνε την Τετάρτη επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση, με αντικείμενο το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

H Φώφη  Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Βούτση την άμεση λήψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών ώστε η Βουλή να συμβάλει στη διερεύνηση  για την αποκάλυψη της σκευωρίας και των σκευωρών.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, "δεν πρέπει να επιτραπεί να αιωρείται άλλο η άθλια συκοφαντία, καθώς η επίθεση που σημειώθηκε εις βάρος της, με το δημοσίευμα, στην πραγματικότητα αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα στη λειτουργία της ίδιας της Δημοκρατίας".

 
Περισσότερα: ΠΑΣΟΚ

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER