Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Φάμελλος σε Μητσοτάκη: Tο καλύτερο βιογραφικό της χώρας είναι μπαταχτσής;

 
 
Αφορμή τα δάνεια της εφημερίδας "Κήρυκας Χανίων" την οποία αποκάλεσε Κήρυκα Δανείων. "Τα δάνεια έχουν ρυθμιστεί" απάντησε ο Ν. Μηταράκης
 

Προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα δάνεια της εφημερίδας «Κήρυκας Χανίων» εξαπέλυσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και πρώην πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, Σωκράτης Φάμελλος, διερωτώμενος αν ο πρόεδρος της ΝΔ είναι «μπαταχτσής».

 

«Έχει πάρει καμία εισπρακτική εταιρεία τον κ. Μητσοτάκη;» διερωτήθηκε ο κ. Φάμελλος από το βήμα της Βουλής τονίζοντας ότι επί 11 χρόνια δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες για τα δάνεια της εφημερίδας. «Γιατί δεν έβαλε προσωπική εγγύηση ο κ. Μητσοτάκης; Είναι μπαταχτσής;» πρόσθεσε κ. Φάμελλος και ανέφερε στον ίδιο τόνο: «είναι δυνατόν το καλύτερο βιογραφικό της χώρας αποδεικνύεται ένας μπαταχτσής;». Μάλιστα αποκάλεσε «Κήρυκα Δανείων» την εφημερίδα στην οποία είναι μεγαλομέτοχος ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Φάμελλος κάλεσε ταυτόχρονα τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να απαντήσουν πότε σκοπεύουν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους συνολικού ύψους 400 εκ. ευρώ. «Πότε θα αποπληρώσετε; Να πάρει το λόγο κάποιος από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και να απαντήσει τώρα...» ανέφερε ο κ. Φάμελλος και χαρακτήρισε τις οφειλές των δύο κομμάτων «δανεικά και αγύριστα».

Στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μηταράκης, ο οποίος τόνισε ότι τα δάνεια της εφημερίδας Κήρυκας Χανίων έχουν ρυθμιστεί. Κατήγγειλε, μάλιστα, την κυβέρνηση ότι επιτίθεται προσωπικά στον κ. Μητσοτάκη γιατί δεν έχει τι άλλο να πει.

 
Περισσότερα: Μητσοτάκης, Βουλή

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network