Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Φορτσάκης: Τα εθνικά ζητήματα δεν είναι αντικείμενο συλλαλητηρίων

 
 
"Πιστεύω ότι τα ζητήματα αυτά πρέπει να αποφορτίζονται, να τα χειριζόμαστε με διακριτικότητα και χωρίς να φορτίζουμε το λαό με θέσεις οι οποίες κινδυνεύουν να οδηγήσουν στα άκρα" είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, ο βουλευτής της ΝΔ
 

“Δεν θα πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας γιατί πιστεύω ότι τα εθνικά ζητήματα δεν είναι αντικείμενο συλλαλητηρίων. Πιστεύω ότι τα ζητήματα αυτά πρέπει να αποφορτίζονται, να τα χειριζόμαστε με διακριτικότητα και χωρίς να φορτίζουμε το λαό με θέσεις οι οποίες κινδυνεύουν να οδηγήσουν στα άκρα” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Φορτσάκης.

 

Σημείωσε ότι σέβεται και κατανοεί την απόφαση των βουλευτών που θα κατέβουν στο συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου, ωστόσο υπογράμμισε πως αποδοκιμάζει όσες “ακρότητες” έλαβαν χώρα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Εν συνεχεία, ο κ. Φορτσάκης ανέφερε πως αν η κυβέρνηση φέρει μια εθνικά συμφέρουσα λύση, η Νέα Δημοκρατία θα την ψηφίσει, "δεν είναι παράλογη", όμως εξέφρασε την άποψη πως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι θα συμβεί γιατί η κυβέρνηση χειρίζεται με λάθος τρόπο το ζήτημα.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τον αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να επιθυμεί τη χρήση του όρου Μακεδονία, ή τα παράγωγά του, στην ονομασία των Σκοπίων και αν μπορεί να επιτευχθεί αυτό, η κυβέρνηση πρέπει να επιμείνει.

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER