Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Καμίνης κατά Τόσκα: Ας μας πει σε ποια πρωτεύουσα πυρπολούνται συστηματικά τα τρόλεϊ

 
 
Νέα επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα εξαπολύει ο δήμαρχος Αθηναίων, με αφορμή την πυρπόληση τριών τρόλεϊ στην Οδό Πατησίων
 

«Ας μας πει ο κ. Τόσκας σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα πυρπολούνται συστηματικά τρόλεϊ μπροστά από το κεντρικό της μουσείο», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, απαντώντας στην αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη χθεσινή δήλωσή του, με την οποία τον κάλεσε να παραιτηθεί.

 

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ 100,3 ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που ζητάει παραίτηση υπουργού, λόγω της ανοχής σε φαινόμενα ανομίας, που προσλαμβάνει χαρακτηριστικά ρουτίνας.

«Έχει διαπιστωθεί η υπηρεσιακή επάρκεια της ΕΛΑΣ που στο παρελθόν συνέβαλε στη βελτίωση της κατάστασης στο κέντρο της πόλης» τόνισε ο κ. Καμίνης, επισημαίνοντας ότι ο τουρισμός ανεβαίνει στην Αθήνα και ότι αυτό δεν πρέπει να διακυβευθεί με τα φαινόμενα βίας. 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι η εξοικείωση με την καταστροφική μανία σημαίνει υποταγή του αθηναϊκού λαού απέναντι στην τυφλή βία, ενώ τόνισε ότι «δε μπορούν να μπουν διοικητικά όρια στην ανομία και να θυσιαστεί μία ιστορική συνοικία, όπως είναι τα Εξάρχεια, επειδή κάποιοι δηλώνουν αδύναμοι μπροστά στην καταστροφική μανία».

(Φωτογραφία SOOC)

 
Περισσότερα: Καμίνης

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER