Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Γεννηματά: Δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα

 
 
«Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
 

«Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της» δήλωσε πριν από λίγο η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε ότι πρόκειται για χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα ως θεσμό της Δημοκρατίας.

 

Επισκέφθηκε τον αστυνομικό που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά, όπως είπε, κι ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.

«Είναι ένας από εμάς. Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας. Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της Κυβέρνησης» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.

 

«Σήμερα δε θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά προσηλωμένο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα» υπογράμμισε.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER