Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Γεννηματά: Ο πρωθυπουργός παραπαίει

 
 
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε αναφορικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού πως είναι φανερό ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να διαπραγματευτεί και αδυνατεί να βρει λύσεις για σοβαρά ζητήματα
 

«Ο πρωθυπουργός παραπαίει και παραπαίει ανάμεσα στο να υπογράψει τα πάντα, όλα όσα του ζητάνε, ή να δραπετεύσει μπροστά στα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει και να πάει σε εκλογές. Ο,τι κι αν επιλέξει εγώ ένα πράγμα έχω να πω. Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν τελειώσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Έχουν φέρει ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, είναι φανερό ότι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν αποτελεσματικά για τη χώρα και είναι φανερό ότι δεν μπορούν να δώσουν λύση και διέξοδο στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφορικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και απαντώντας στο ερώτημα εάν συνδέονται με εκλογές.

 

Εκτίμησε μιλώντας στο ραδιοσταθμό real πως: «Πιστεύω πως δεν μπορεί να αναστραφεί η εικόνα της κυβέρνησης. Έρχεται μία στιγμή στη ζωή κάθε κυβέρνησης που πια οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι κλείνει τον κύκλο της. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο».

Σχετικά με την ουσία των εξαγγελιών του πρωθυπουργού η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε: «Θέλω να θυμίσω ότι επισκέφθηκα τη Χίο και από κει έθεσα το ζήτημα, στη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού, για την αναστολή του ΦΠΑ. Το θεωρούσαμε απολύτως αναγκαίο για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της η οικονομία των νησιών αυτών που έχει πληγεί βάναυσα από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για το προσφυγικό από την πλευρά της κυβέρνησης. Επαναφέραμε το ζήτημα με ερώτηση των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 29 Νοεμβρίου. Έστω και την τελευταία στιγμή μας άκουσαν και αυτό είναι σημαντικό».

Και πρόσθεσε:«Δεν πρόκειται να κρατήσουμε την ίδια στάση που κράτησε ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια γιατί μέρισμα δόθηκε και το 2014 και αυτό γιατί αντιλαμβάνομαι απόλυτα ότι οι συμπολίτες μας τους οποίους αφορά το ζήτημα αυτό έχουν απόλυτη ανάγκη έστω και 300 ή 380 ευρώ που θα πάρουν εφάπαξ. Ο κ. Τσίπρας ήρθε χθες και μας είπε ότι έδωσε τη 13η σύνταξη που είχε υποσχεθεί. Όμως, όπως πολύ καλά ξέρετε όλο το τελευταίο διάστημα οι συνταξιούχοι ψάχνουν τη 12η σύνταξη στα ΑΤΜ. Ας μην κοροϊδεύει πλέον άλλο αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Από τη μία μεριά τους δίνει ένα φιλοδώρημα, ένα χαρτζιλίκι και από την άλλη μεριά τους το ξαναπαίρνει πολλαπλάσιο. Και λέει αποθεώστε με;».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

 
Περισσότερα: Φώφη Γεννηματά, ΠΑΣΟΚ

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network