Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Γεροβασίλη: Αμέσως μετά τις τηλεοπτικές άδειες, το σχέδιο της κυβέρνησης για το διαδίκτυο και το ραδιόφωνο

 
 
Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις δηλώσεις Βερναρδάκη κατά την άτυπη ενημέρωση της Τρίτης και τόνισε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη ρύθμιση και των περιφερειακών τηλεοπτικών αδειών, αλλά και ραδιοσυχνοτήτων
 

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη ρύθμιση του πλαισίου των ραδιοφωνικών σταθμών, των τηλεοπτικών αδειών στην περιφέρεια, αλλά και τη δημιουργία μητρώου επιχειρήσεων ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, εφόσον ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, σημείωσε η Όλγα Γερβασίλη. Η κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφέρθηκε στο θέμα έπειτα και από τις δηλώσεις Βερναρδάκη, κατά την άτυπη ενημέρωση προς τους πολιτικούς συντάκτες, λέγοντας:

 

"Όσον αφορά την πρόθεση της κυβέρνησης να μπει τάξη και στο πεδίο το οποίο περιγράφετε, όπως και στις ραδιοφωνικές συχνότητες, όπως και στις περιφερειακές τηλεοπτικές άδειες, έχει ήδη αναγγελθεί από την κυβέρνηση και θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα. Μετά το πέρας, δηλαδή, του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας -για τις τέσσερις δηλαδή. Υπάρχουν σκέψεις, αλλά δεν έχει υπάρξει οργανωμένο και αποτυπωμένο το σχέδιο με το οποίο θα προχωρήσουμε. Επομένως, δεν μπορούμε να συζητήσουμε για λεπτομέρειες σε ένα σχέδιο που δεν υπάρχει ακόμα. Υπάρχει ως προσανατολισμός και ως σκέψη".

"Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω για τεχνικές λεπτομέρειες ενός σχεδίου, το οποίο δεν έχει κατατεθεί και δεν υπάρχει" ανέφερε η κα. Γεροβασίλη όταν της ζητήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER