Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Για απόδοση ανύπαρκτης δήλωσης κατηγορεί τον Κικίλια, ο Βούτσης

 
 
"Καταφανή ψευδολογία και πολιτική εμπάθεια" καταλογίζει στον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., ο πρόεδρος της Βουλής
 

Την εντονότατη δυσφορία του για τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Βασίλη Κικίλια, ο οποίος του απέδωσε πολιτικούς σχεδιασμούς που συμπεριλαμβάνουν και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

 

Στις δηλώσεις του, ο κ. Κικίλιας απέδιδε στον πρόεδρο της Βουλής τη  φράση «έχουμε 198 βουλευτές για να ψηφίσουμε απ’ την επόμενη Βουλή την απλή αναλογική», για να συμπεράνει στη συνέχεια, πως ο κ. Βούτσης «εννοούσε και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής».

Απαντώντας, ο κ. Βούτσης επισημαίνει πως «ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Κικίλιας, προέβη σήμερα, με απαράδεκτη προχειρότητα, σε μία δήλωση που διακρίνεται από καταφανή ψευδολογία και δείχνει πρωτοφανή πολιτική εμπάθεια, αφού επικαλείται «δήλωσή μου» που δεν υπήρξε ποτέ.

Ζητώ την άμεση επανόρθωση και την αποκατάσταση της αλήθειας εκ μέρους του. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι ήταν η Ν.Δ. εκείνη που μαζί με τη Χρυσή Αυγή καταψήφισαν το σχέδιο νόμου για την απλή αναλογική στη σχετική ψηφοφορία. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Βούτσης.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER