Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Για την αριστερά στο Βερολίνο ο Τσίπρας

 
 
Για ποιό λόγο ο πρωθυπουργός μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247 o Αλέξης Τσίπρας μετά την διήμερη παραμονή του στις Βρυξέλλες (14-15 Δεκεμβρίου), όπου θα έχει διαδοχικές επαφές τόσο με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη όσο και με ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους, δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά θα μεταβεί κατευθείαν στο Βερολίνο.

 

Από την Παρασκευή 16 - 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στην Γερμανική πόλη το 5ο Συνέδριο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, όπου ο πρωθυπουργός αναμένεται να παραυρευθεί.

Στο Βερολίνο αναμένεται να βρεθούν πολλές αντιπροσωπείες αριστερών κομμάτων με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς να βάζουν θέματα στο τραπέζι, όπως η δημιουργία ενός μετώπου ενάντια στην ακροδεξιά και τον φασισμό, κατά της λίτοτητας και υπέρ των δικαιωμάτων των προσφύγων και των μεταναστών.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό ο πρωθυπουργός αναμένεται να παρακολουθήσει τις εργασίες του Συνεδρίου και να έχει επαφές με άλλους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

 
Περισσότερα: Τσίπρας

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER