Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Γιατί ο Βαρουφάκης δεν πάει στις Βρυξέλλες με τον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό επιτελείο;

 
 
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που αναρωτήθηκαν γιατί έμεινε πίσω στην Αθήνα μετά την πρόσκληση Γιούνκερ στον Αλέξη Τσίπρα εκτάκτως την Τετάρτη στις Βρυξέλλες
 

"Ο κ. Σόιμπλε πάει;" αυτή ήταν η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη στην ερώτηση δημοσιογράφων για τους λόγους που δεν συμμετέχει στην αποστολή στις Βρυξέλλες που πλαισιώνει τον πρωθυπουργό, μετά την έκτακτη πρόσκληση του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Να σημειωθεί εδώ πως μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ταξιδεύουν για τις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης, ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης.

 

Πάντως, μετά τις αναταράξεις με αφορμή την επιλογή Παναρίτη και το πυρ ομαδόν από την Ευρώπη εναντίον του Έλληνα υπουργού για τις διαπραγματεύσεις που οδήγησε στην ανασύνταξη της ομάδας διαπραγμάτευσης, το ερώτημα των δημοσιογράφων έμοιαζε εύλογο. Πολλώ δε μάλλον που η συνάντηση γίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η παρουσία του Γερμανού ΥΠΟΙΚ μάλλον θα έμοιαζε άτοπη.

Δείτε τις δηλώσεις Βαρουφάκη:

 

 
Περισσότερα: Βαρουφάκης

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER