Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Η ΕΔΕΜ στη Δημοκρατική Συμπαραταξη

 
 
Μετά από συνάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματα με τον Απόστολο Ποντα ανακοινώθηκε η συνεργασία του κόμματος με τη Δημοκρατική Συμπαραταξη, στο πλαίσιο της διεύρυνσης που συνεχίζεται
 

Ανακοινώθηκε σήμερα η συμμετοχή της Ένωσης Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (Ε.Δ.Ε.Μ) στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, μετά από συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον πρόεδρο της Ε.Δ.Ε.Μ. Απόστολο Πόντα.

 

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί, σύμφωνα με πηγές  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης την απόφαση της "για την δημιουργία ενός μεγάλου προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού  πολιτικού φορέα, που δεν περιορίζεται στα όρια των «παραδοσιακών» πολιτικών σχημάτων και προσώπων αλλά αναζητά την ενεργή συμβολή δυνάμεων «εκτός των τειχών» του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος.

Συλλογικότητες νέων ανθρώπων, επιστημόνων, εργαζομένων και επαγγελματιών που αναζητούν έκφραση και δυνατότητα συμμετοχής στη σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα."

Με τη συμμετοχή της Ε.Δ.Ε.Μ., αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η Δημοκρατική Συμπαράταξη ενισχύεται με μια ιδιαίτερα δυναμική ομάδα νέων  σε Ελλάδα και εξωτερικό, με όραμα και γνώση, που θα συμβάλλουν στην διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης σύγχρονης, προοδευτικής εναλλακτικής πρότασης για τη χώρα

 
Περισσότερα: Φώφη Γεννηματά, ΠΑΣΟΚ

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network