Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Η Γεννηματά στην έκθεση GR80s

 
 
"Τα όνειρα μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας", δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατά την επίσκεψη της στην έκθεση GR80s στην Τεχνόπολη, με θέμα την Ελλάδα στη δεκαετία του '80, η οποία εκ των πραγμάτων περιλαμβάνει και πολύ... ΠΑΣΟΚ (Pics)
 

Την έκθεση GR80s στην Τεχνόπολη επισκέφθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

 

Καθώς άλλωστε το θέμα της έκθεσης είναι η  Ελλάδα στη δεκαετία του '80, πολλά από τα εκθέματα έχουν... πράσινο χρώμα, αέρα "Αλλαγής" και Ανδρέα.

 

 

Η κ.Γεννηματά σε δήλωση της στάθηκε τόσο στην κληρονομία της "δεκαετίας της αλλαγής" όσο και στο μέλλον, καθώς η Δημοκρατική Συμπαράταξη ετοιμάζεται για συνέδριο.

 

"Τα όνειρα μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας", τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

"Όμως οι δημοκρατικές κατακτήσεις της δεκαετίας της αλλαγής έχουν σφραγίσει ανεξίτηλα τη ζωή μας", πρόσθεσε, καταλήγοντας: "Ξαναζήσαμε σήμερα εδώ μια ολόκληρη εποχή, μια δεκαετία που με τα θετικά και τα αρνητικά της αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ελλάδα. Γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους είχαν την πρωτοβουλία γι αυτή την πρωτότυπη έκθεση."

 

 
Περισσότερα: ΠΑΣΟΚ , Φώφη Γεννηματά

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER