Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Η ΝΔ σηκώνει το γάντι για Δικαιοσύνη

 
 
Για επικοινωνιακές σκοπιμότητες με τη διεξαγωγή της προ ημερησίας κατηγορεί την κυβέρνηση η Συγγρού, αποφεύγοντας με τρόπο να δώσει καραμανλικές εσωκομματικές διαστάσεις στο θέμα Παπαγγελόπουλου
 

Η Διάσκεψη των Προέδρων θα αποφασίσει σήμερα την ημερομηνία διεξαγωγής της προ ημερησίας συζήτησης για τη Δικαιοσύνη, που ζήτησε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και η ΝΔ σηκώνει το γάντι, αποφεύγοντας ταυτόχρονα με τρόπο  να δώσει καραμανλικές εσωκομματικές διαστάσεις στο θέμα Παπαγγελόπουλου

 

"Στη συζήτηση αυτη θα προσέλθει ως απολογούμενος", ειπε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για θέματα δικαιοσύνης.

Ο κ. Κουμουτσάκος εκανε λογο για ευπρόσδεκτη συζήτηση επισημαίνοντας οτι δεν υποκαθιστά την ανάγκη να συζητηθούν αυτά τα θέματα και στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, οπως έχει ζητήσει η ΝΔ.

"Η κυβέρνηση με την κίνηση Τσιπρα έδειξε οτι ενδιαφέρεται μονο για την επικοινωνια. Πυροτεχνηματική επικοινωνια. Ο κ.Τσιπρας αναζητά οδούς διαφυγής απο τα μεγάλα προβλήματα που προκαλεί η πολιτική του", συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση σχετικα με τις σχέσεις του κ. Παπαγγελόπουλου με τον πρώην πρωθυπουργο Κ. Καραμανλή και αν επηρεάζουν τις κινήσεις της ΝΔ, ο κ. Κουμουτσάκος απαντησε οτι "σε πράξεις αντιδρούμε και οχι σε πρόσωπα".

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

 
Περισσότερα: Δικαιοσύνη, Τσίπρας

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER