Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Η ΝΔ στηρίζει τους αγρότες, όχι όμως το κλείσιμο δρόμων

 
 
Τι συζητήθηκε κατά τη συνάντηση βουλευτών της ΝΔ με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών - Κτηνοτρόφων - Αλιέων
 

Συνάντηση Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών - Κτηνοτρόφων - Αλιέων Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι εκπρόσωποι των αγροτών ανέλυσαν διεξοδικά τις θέσεις τους όσον αφορά στο νέο ασφαλιστικό σχέδιο, που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς και τα επικείμενα φορολογικά μέτρα.

Η αντιπροσωπεία των αγροτών κατέθεσε υπομνήματα και ενημερωτικό υλικό, που άπτεται όλων των παραμέτρων της αγροτικής οικονομίας, τόσο συνολικά όσο και κατά τομείς.

Οι αρμόδιοι Τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας  παρουσίασαν το περίγραμμα των  θέσεων του κόμματος για τον πρωτογενή τομέα και το νέο ασφαλιστικό, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκαν για διαρκή και ουσιαστικό διάλογο με τους εκπροσώπους των αγροτών.

Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη συνάντηση, ξεκαθάρισαν πως «η αξιωματική αντιπολίτευση στηρίζει την πλειοψηφία των αιτημάτων του αγροτικού κόσμου, αλλά είναι κατηγορηματικά αντίθετη με μορφές κινητοποιήσεων, που καταλύουν το κράτος και προκαλούν επιπλέον ζημιά στην ήδη τραυματισμένη οικονομία της χώρας μας».

Στη συνάντηση, από τη Νέα Δημοκρατία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κ. Τσιάρας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Λ. Αυγενάκης, η Τομεάρχης Αγροτικού κυρία Φ. Αραμπατζή, ο Τομεάρχης Εργασίας – Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Β. Οικονόμου, καθώς και Βουλευτές του κόμματος.

Από πλευράς αγροτών συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), την Παγκρήτια  Συντονιστική Επιτροπή Αγροτοκτηνοτρόφων, την  Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Λαικών Αγορών, την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, την Πανελλήνια Ένωση Πλοιοκτητών Παράκτιων Επαγγελματικών Αλιευτικών Σκαφών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγροτικών Φωτοβολταικών και Αγροτικών Θεμάτων, την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.), το ΤΟΕΒ ΕΛΛΑΔΑΣ, την Επιτροπή Αγώνα Αγροτοκτηνοτρόφων Λάρισας, το Συντονιστικό Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

 
Περισσότερα: Αγρότες

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER