Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κ. Ιγγλέζη: 'Η Eldorado εκβιάζει την κυβέρνηση'

 
 
Για την απόφαση της Eldorado να αναστείλει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα μίλησε στο ραδιόφωνο 24/7 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
 

«Η Eldorado εκβιάζει την κυβέρνηση. Συμπεριφέρεται αποικιοκρατικά και ζητά από το ελληνικό δημόσιο να μην εφαρμόσει του νόμους» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη.

 

Σημείωσε ότι η εταιρία επέλεξε να φύγει λέγοντας "όλα η τίποτε". Πρόσθεσε πως και παλιότερα όταν διακόπτονταν εργασίες σε κάποια εργοτάξια, η εταιρία προσπαθούσε να γενικεύσει το θέμα για να δημιουργήσει κλίμα.

Η κα. Ιγγλέζη είπε ότι ακόμη και σήμερα, στην έκθεση για το περιβάλλον, η Eldorado δεν αναφέρει εάν τα απόβλητα είναι τοξικά ή όχι και τώρα το υπουργείο ζητά διευκρινήσεις.

Τόνισε ότι σε όλο τον κόσμο, όπου έχει γίνει εξόρυξη χρυσού έχει καταστραφεί η περιοχή.

Αναφερόμενη στις θέσεις εργασίας, υπερασπίστηκε το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στην εργασία, αλλά είπε ότι πρόκειται για προσωρινές θέσεις που δίνει η εταιρία και όχι μόνιμες.

Πρόσθεσε ότι με την καταστροφή που θα προκαλέσει η εξόρυξη θα δημιουργήσει πρόβλημα σε θέσεις εργασίας που είναι για πάντα.

Απαντώντας στην κατηγορία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία στο θέμα του λιγνίτη, είπε ότι τις προηγούμενες ημέρες συζητήθηκε το θέμα στη Βουλή, σημειώνοντας ότι από τον λιγνίτη παίρνει ρεύμα όλη η Ελλάδα, ενώ με την εξόρυξη χρυσού ωφελείται μόνο η εταιρία.

Ακούστε τις δηλώσεις της κας Ιγγλέζη στο Ραδιόφωνο 24/7:

 

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER