Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κακλαμάνης: Το θέμα της siemens δικάζεται. Ας περιμένουμε το αποτέλεσμα

 
 
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής σχολίασε τις αποκαλύψεις για το θέμα της Siemens, αλλά και την υπόθεση Αυγενάκη, για την οποία τόνισε πως ο γραμματέας της ΝΔ προτίθεται να καταθέσει και μήνυση
 

Το θέμα της siemens δικάζεται. Ας περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Για την υπόθεση Αυγενάκη, σχολίασε πως ο γραμματέας της ΝΔ απάντησε με εξώδικο και δεν θα αρκεστεί σ' αυτό, καθώς θα καταθέσει και μήνυση.

 

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε πως σε ό, τι αφορά στο κοινωνικό μέρισμα, η ΝΔ ίσως να ψηφίσει, αλλά θα περιμένει να δει την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης. Πρόσθεσε ότι το κόμμα του έχει κάνει την πρότασή της αναφορικά με τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος. «Θέλουμε να υπάρξει μια σοβαρή προεργασία» για το που θα κατανεμηθεί το μέρισμα συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ότι έπρεπε να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για όσα δεν λέγονται δημόσια.

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου τόνισε πως η μικρή και μεσαία εγκληματικότητα ενοχλεί τον πολίτη. "Εγκληματικότητα δεν υπάρχει μόνο στα Εξάρχεια, υπάρχει και στα Σεπόλια" δήλωσε χαρακτηριστικά κρίνοντας λανθασμένη τη διάλυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε στις ρατσιστικές συμπεριφορές κατά τη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τονίζοντας ότι κάθε μαθητής που είναι σε ελληνικό σχολείο και είναι άριστος, θα πρέπει να μπορεί να κρατάει τη σημαία.

 
Περισσότερα: Siemens

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER