Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Καραμανλής: Να σταματήσει η ντροπή της Ειδομένης, να ανοίξει ο σιδηροδρομικός σταθμός

 
 
Τι δήλωσε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ για τις επιπτώσεις που έχει στην οικονομία η κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη
 

Στις επιπτώσεις που έχει στην οικονομία, η κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη, αναφέρθηκε ο υπεύθυνος του τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.

 

"Η δραματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ειδομένη, πλέον έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις και στην εμπορευματική δραστηριότητα της χώρας.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός παραμένει κλειστός εδώ και τέσσερις ημέρες. Η χρήση εναλλακτικών οδών μέσω Βουλγαρίας καθυστερεί την αποστολή των εμπορευμάτων κατά 1,5 ημέρα και αυξάνει το μεταφορικό κόστος κατά 5 - 10.000 ευρώ ανά συρμό. Σε τόσο δύσκολες εποχές, η χώρα μας δεν αντέχει άλλο κόστος", δήλωσε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ.

Και συνέχισε: "Η Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία οφείλουν να δράσουν και να ολοκληρώσουν άμεσα την υλοποίηση των Κέντρων Καταγραφής και Ταυτοποίησης (Hotspots), σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα. Έτσι ώστε, πρωτίστως να σταματήσει η ντροπή της Ειδομένης, αλλά και να αποκατασταθεί άμεσα η εύρυθμη λειτουργία των μεταφορών, που τόσο κρίσιμη είναι στην παρούσα συγκυρία για την εθνική οικονομία.

 

Συμβαίνουν δραματικά γεγονότα στην πατρίδα μας. Ως πότε η Κυβέρνηση απλώς θα τα παρακολουθεί και θα τα σχολιάζει χωρίς να κάνει τίποτα;".

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER