Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Καραμανλής προς Βαρουφάκη: Με ποιους θα ήταν έξαλλος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

 
 
Ο βουλευτής Σερρών της Ν.Δ απαντά στο σχόλιο του υπουργού Οικονομικών μέσω facebook, τονίζοντας ότι ο Εθνάρχης θα ήταν έξαλλος και με όσους θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή θέση της χώρας
 

Η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ότι “ακόμη κι ο Καραμανλής αν ζούσε θα ήταν έξαλλος” με αυτά που ζητούν οι δανειστές και τα οποία χαρακτήρισε αρχή του σπασίματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συζητήθηκε έντονα και στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ο βουλευτής Σερρών της Ν.Δ Κώστας Καραμανλής σχολίασε τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη μέσω facebook.

“Το βέβαιο είναι ότι αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα ήταν έξαλλος όχι μόνο με τις εμμονές ορισμένων Ευρωπαίων, αλλά πρωτίστως με τις εμμονές ορισμένων Ελλήνων, που δυστυχώς έχουν θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή θέση της χώρας. Θα ήταν έξαλλος με όσους, ενώ βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου.

Η αλαζονεία και ο ανέφελος κομπογιαννιτισμός δεν οδηγούν πουθενά. Αυτό που προέχει τώρα είναι η εθνική συνεννόηση για να αποφύγουμε μια εθνική τραγωδία”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ, αποφεύγοντας πάντως να προβεί σε δήλωση και άρα να μπει σε διάλογο με τον υπουργό Οικονομικών.

 
Περισσότερα: Βαρουφάκης, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER