Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κατατέθηκε στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του 2018

 
 
Τον προϋπολογισμό κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης. «Είναι ο καλύτερος προϋπολογισμός μέχρι τον επόμενο» σχολίασε ο Πρόεδρος της Βουλής.
 

Στην Ολομέλεια της Βουλής κατέθεσε πριν από λίγο τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2018 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

 

Τον προϋπολογισμό παρέλαβε ο πρόεδρος της Βουλής ο οποίος σχολίασε: «Εύχομαι ο επόμενος Προϋπολογισμός να είναι καλύτερος. Αυτός ο προϋπολογισμός είναι ο καλύτερος μέχρι τον επόμενο».

Ο Κρατικός Προϋπολογισμός θα εισαχθεί προς συζήτηση στην διαρκή επιτροπή Οικονομικών  της Βουλής αυτή την Πέμπτη. Η συζήτηση του στην επιτροπή θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Στην Ολομέλεια της Βουλής θα εισαχθεί προς συζήτηση τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η πενθήμερη συζήτηση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 22ης Δεκεμβρίου με την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών. Τη συζήτηση θα κλείσει ως είθισται ο πρωθυπουργός και θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία η οποία έχει χαρακτήρα οιονεί ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

null

null

 

null

null

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER