Κατηγορίες για μικροπολιτική - NEWS247
 
 
Τρίτη, 22 Μαίου 2012
 
 
 

Μην τα χάσετε

Τρομακτική σύγκρουση Ferrari με ταξί στη Σιγκαπούρη

 

Ο παππούς, ο Ραχόι και η εξωτερική πολιτική της λαϊκής

 

Η Ντόρα Μπακογιάννη επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία

 

Θεραπεύτηκε από μεσογειακή αναιμία χάρη στην αδερφή του

 

Το σεξ των διακοπών είναι το καλύτερο

 

Guardian: Τα "Ελληνικά"...Ευρώ

 

Τι θα συμβεί εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει το Ευρώ;

 

Κατηγορώ Παπαδημούλη σε Σαχινίδη για 120 προεκλογικές μεταθέσεις

 

Victoria Hislop: Η τραγωδία της αγαπημένης μου Ελλάδας

 

Παπανδρέου: Πρώτα εκλογές και μετά δημοψήφισμα

 

Η επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ με τα μάτια του "Ψαλιδοχέρη"

 

Σικάτοι και προσεγμένοι σε συσσίτια. Όταν η φτώχεια δεν κάνει διακρίσεις

 

Η ανθρωπιά του συγκίνησε το διαδίκτυο

 

Μείωση 23% στο εισόδημα των Ελλήνων

 

 

 

Κατηγορίες για μικροπολιτική

 
 
Πολλαπλές βολές κριτικής δέχτηκε ο Α. Σαμαράς από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Π. Μπεγλίτη
 

Επίθεση για μικροπολιτική κίνηση αλλά και για τη δημιουργία κλίματος πολιτικού προς όφελός του, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Π. Μπεγλίτης, κατά του Α. Σαμαρά.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση στην οποία προέβη ο κ. Σαμαράς σχετικά με τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου.

 

"Την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η καθοριστική συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ στις Βρυξέλλες όπου συζητείται το κρίσιμο θέμα της νέας βοήθειας προς την Ελλάδα, αυτή την δύσκολη ώρα για το μέλλον της πατρίδας μας, επέλεξε ο κ. Σαμαράς για να προβεί στη μικροπολιτική κίνηση της δήλωσης του, χωρίς να λογαριάζει την έκβαση της διαπραγμάτευσης για το μέλλον της χώρας" ανέφερε ο κ. Μπεγλίτης.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ πως "καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κρύψει τον ίλιγγο που του έχει προκαλέσει η αλλαγή της βολικής αντιμνημονιακής πολιτικής του πρόσφατου παρελθόντος.

Ζαλισμένος από αυτή την στροφή, συμμετέχει ως συγκυβερνών κόμμα, στην Κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου και συγχρόνως φαντασιώνεται αντιπολιτευτικούς αγώνες και σκληρές διαπραγματεύσεις κατά του ιδίου του Πρωθυπουργού της χώρας".

Ο κ. Μπεγλίτης όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΝΔ "κακό σκηνοθέτη στο μονόπρακτο του παραλόγου, που παίζει την περίοδο αυτή, με θεατές το εσωκομματικό ακροατήριο του κόμματος του".

"Σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία των διαπραγματεύσεων με τους κοινοτικούς εταίρους η ευθύνη και η σοβαρότητα που πρέπει να επιδεικνύει ο αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος, είναι έννοιες άγνωστες για τον κ. Σαμαρά. Πολλοί πίστεψαν ότι το παρελθόν του θα τον είχε βοηθήσει να είναι πιο υπεύθυνος. Δυστυχώς διαψεύδονται", κατέληξε.

 

 

 

 

 
FOLLOW NEWS247:
 
ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:
Σχόλια( )