Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κατσέλη: Συνομιλώ με τον Τσίπρα

 
 
Στις επαφές της με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε η Λούκα Κατσέλη
 

Πτώση της κυβέρνησης "βλέπει" η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, εκτιμώντας ότι εφόσον συνεχιστεί η πολιτική του συμβιβασμού με τις απαιτήσεις των δανειστών, θα πέσει μέχρι το φθινόπωρο.

 

Προτείνει, μιλώντας στην "Εφημερίδα των Συντακτών", ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης από ευρύτερη συμπαράταξη προοδευτικών δυνάμεων, ενώ απορρίπτει τα περί "σχεδίου" για να μπει η Ελλάδα στο ΔΝΤ.

"Κανένας σώφρων πολιτικός δεν θέλει να δει τη χώρα του σε καθεστώς επιτήρησης ή σε πρόγραμμα του ΔΝΤ. Αυτά είναι αστεία. Υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες.

Επειδή ο κ. Σαμαράς δεν είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο και ο κ. Βενιζέλος θέλει να αποποιηθεί τις δικές του ευθύνες, το ίδιο και η ΔΗΜΑΡ, έχουν κάθε κίνητρο και τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης να επικεντρώνουν τη συζήτηση στη συμμετοχή η μη του ΔΝΤ στο Μηχανισμό Στήριξης, στο πρώτο μνημόνιο, και όποτε δίνεται η ευκαιρία στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ το 2009", υπογράμμισε.

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας αποκάλυψε ότι συνομιλεί με τον Αλέξη Τσίπρα σε επίπεδο προέδρων, ενώ αναφέρθηκε και στο ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι η Ιπποκράτους διερεύνησε την επιστροφή της, αλλά η ίδια ήταν αρνητική.

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER