Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κικίλιας: Ο Τσίπρας διαψεύδει Καμμένο για τα αντισταθμιστικά

 
 
Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ σε δήλωση του σχολιάζει την αναφορά του πρωθυπουργού στη Βουλή "αντισταθμιστικά τέλος", υπενθυμίζοντας ότι ο υπουργός Άμυνας δήλωνε περιχαρής για τα αντισταθμιστικά των F16
 

Διάσταση Τσίπρα- Καμμένου για τα αντισταθμιστικά των F16 βλέπει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή και βάζει στο στόχαστρο εκ νέου τον υπουργό 'Αμυνας.

 

"Ο πρωθυπουργός διέψευσε στη Βουλή τον Υπουργό Αμύνης, επιβεβαιώνοντας την απίστευτη προχειρότητα με την οποία έγινε η επίσκεψή τους στις Η.Π.Α.

Ενώ ο κ. Καμμένος δήλωνε περιχαρής για τα αντισταθμιστικά οφέλη των F-16, υπονοώντας ότι εκείνος τα εξασφάλισε, ο κ. Τσίπρας υπό την πίεση της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε σήμερα ότι δεν θα υιοθετήσει αυτήν την πρακτική που παραπέμπει σε αμαρτωλές ιστορίες του παρελθόντος", ανέφερε σε δήλωση του ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

"Είναι προφανές ότι οι πολίτες έχουν πάψει από καιρό να εμπιστεύονται τον κ. Καμμένο. Το ερώτημα είναι γιατί τον εμπιστεύεται ο κ. Τσίπρας", κατέληξε ο κ.Κικίλιας.

 
Περισσότερα: Νέα Δημοκρατία

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER