Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κικίλιας: Ο Τσίπρας να βάλει την πατρίδα πάνω από την καρέκλα

 
 
Ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει ήδη στα νέα μέτρα. Υπάρχει διάσταση απόψεων Τσίπρα Τσακαλώτου επιμένουν στη ΝΔ
 

Στη γραμμή ότι ο πρωθυπουργός έχει συμφωνήσει σε νέα μέτρα και «δήθεν διαπραγματεύεται» για λόγους παραμονής του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, κινούνται στη ΝΔ. Ο Βασίλης Κικίλιάς τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα νέα σκληρά μέτρα, τα οποία στην πραγματικότητα έχει ήδη συμφωνήσει» εκτιμώντας ότι «η καθυστέρηση , η αναξιοπιστία, ο τυχοδιωκτισμός και τα ψέματά του κ. Τσίπρα είναι αυτά που ρίχνουν νερό στο μύλο των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών για να ζητούν πιο επώδυνα μέτρα».

 

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι είναι «αμήχανος, πανικόβλητος και αποσταθεροποιημένος» , ενώ υπογράμμισε ότι είναι «τελειωμένος στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών». «Μοναδικό μέλημα της δήθεν διαπραγμάτευσης του κ. Τσίπρα, είναι να τα περάσει στην ελληνική κοινωνία και στο κόμμα του προκειμένου να μείνει στην καρέκλα του. Αν ο κ. Τσακαλώτος είναι στην ίδια γραμμή με τον κ. Τσίπρα μένει να αποδειχτεί» ανέφερε ακόμη ο κ. Κικίλιας κάνοντας λόγο για «εσωκομματικό παιχνίδι διαδοχής» στο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ο Βασίλης Κικίλιας απέρριψε εκ νέου σενάρια για ψήφιση μέτρων από τη ΝΔ αν ζητηθούν 180 βουλευτές ή σενάρια τυχόν νέου δημοψηφίσματος. «Τον προειδοποιούμε να σταματήσει τον κατήφορο. Η Ελλάδα αξίζει, οι Έλληνες αξίζουμε, πολύ καλύτερα από αυτό. Ας βάλει για μία μόνο φορά, την πατρίδα πάνω από την καρέκλα».

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε ακόμη στη διαμόρφωση μιας νέας κοινωνικής πλειοψηφίας που θέλει να εκφράσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη «συμφωνία αλήθειας»  την οποία και θα παρουσιάσει σε σειρά επαφών με ξένους ηγέτες. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε θα επιτρέψει, να πάνε χαμένες οι θυσίες που έχουν κάνει οι Έλληνες τα τελευταία οκτώ χρόνια. Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι» τόνισε χαρακτηριστικά.

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

 
Περισσότερα: Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER