Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κουμουτσάκος για Paradise Papers: 'Κατακριτέο μια δημοσιογραφική έρευνα να υφίσταται μομφή'

 
 
Ο βουλευτής και Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 για την έρευνα των Paradise Papers και για την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία
 

Υπέρ της ελεύθερης οικονομίας αλλά κατά της ασυδοσίας τάχθηκε, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής και Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

 

Σημείωσε ότι θέμα των εξωχώριων εταιριών πρέπει να απασχολήσει όλες τις ηγεσίες του κόσμου.

Υπογράμμισε ότι είναι κατακριτέο μια δημοσιογραφική έρευνα να υφίσταται μομφή γιατί «παραθέτει τα γεγονότα και τα γεγονότα είναι ιερά».

Επισήμανε παράλληλα την πολιτική εκμετάλλευση που γίνεται για να χτυπηθούν πολιτικοί αντίπαλοι.

Για την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία

Ο κ. Κουμουτσάκος σχολίασε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι υπάρχει ένα βαρύ σύννεφο στην υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, η οποία χρειάζεται διαλεύκανση.

Τόνισε ότι ο κ. Παπαδόπουλος -τον οποίο επικαλείται ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος- δεν είναι έχει ρόλο μεσάζοντα, καθώς η Σαουδική Αραβία αναφέρει ότι έχει απευθείας συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση.

Ζητώντας να παρέμβει στη συζήτηση ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, είπε ότι υπάρχουν όλα τα σχετικά έγγραφα σημειώνοντας ότι όλα είναι νόμιμα.

Πρόσθεσε πως ο κ. Κουμουτσάκος απέφυγε να απαντήσει εάν η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, γιατί το κόμμα του παρασύρθηκε από τον πρόξενο, αλλά κατάλαβε το λάθος της.

 

 
Περισσότερα: Paradise Papers

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER