Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση υπηρετεί το στόχο της καπιταλιστικής ανάκαμψης και κερδοφορίας

 
 
Ο γγ του ΚΚΕ δήλωσε πως ο λαός γνωρίζει πολύ καλά πως η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαπατήσει τους πολίτες προκειμένου να φέρει βαρύτατο πακέτο μέτρων, με σφαγή συντάξεων και νέα φοροεπιδρομή
 

"Ο λαός έχει πλούσια, πολυετή πείρα για να καταλάβει σήμερα ότι τα όσα προπαγανδίζει η κυβέρνηση για δήθεν δίκαιη, υπέρ των αδυνάμων, εφαρμογή του μνημονίου, είναι η αναγκαία εξαπάτηση για να μπορέσει να υλοποιήσει, με τις λιγότερες δυνατές λαϊκές αντιδράσεις, ένα βαρύτατο πακέτο μέτρων, με σφαγή συντάξεων, νέα φοροεπιδρομή, που θα επωμιστούν τα λαϊκά στρώματα" δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας πως "αυτός είναι ο «μονόδρομος» κάθε αντιλαϊκής κυβέρνησης, όπως είναι και η σημερινή, που υπηρετεί το στόχο της καπιταλιστικής ανάκαμψης και κερδοφορίας."

 

Ο λαός να ακολουθήσει το δικό του μονόδρομο

"Ο λαός πρέπει να ακολουθήσει το δικό του μονόδρομο, της οργάνωσης και του αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες του, βάζοντας στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο, δηλαδή το κεφάλαιο, την εξουσία του, τα κόμματα και τις κυβερνήσεις που το στηρίζουν" αναφέρει σε συνέχεια της δήλωσής του ο κ. Κουτσούμπας.

 
Περισσότερα: K.K.E, Κουτσούμπας

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER