Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κουτσούμπας κατά Μητσοτάκη για σύνδεση απεργιών με ασφάλεια

 
 
Ο ΓΓ του ΚΚΕ εξαπέλυσε επίθεση και στην κυβέρνηση για τη δράση των ΜΚΟ στο προσφυγικό και ζήτησε να αποσυρθούν όλες. Προειδοποίησε ότι τα μέτρα «ασφαλείας» στοχεύουν στην καταστολή
 

Αυστηρή κριτική στις θέσεις του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα ζητήματα ασφάλειας άσκησε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας καταλογίζοντάς του ότι επιχείρησε να τα συνδέσει με τα εργασιακά δικαιώματα και τις απεργίες

 

«Ο κ. Μητσοτάκης έμπλεξε τους πρόσφυγες και τις δολοφονικές επιθέσεις με τις διαδηλώσεις και τα μπλόκα των αγροτών που πάλευαν για το δίκιο τους» είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ και πρόσθεσε: «τα έμπλεξε όλα αυτά και τα έκανε αχταρμά». Υποστήριξε, μάλιστα, ότι σκόπιμα στοχοποιούνται οι λαοί ως «δήθεν αιτία» των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Κάλεσε, μάλιστα, όλες τις πολιτικές δυνάμεις να διδαχθούν από την ιστορική εμπειρία που λέει ότι τα μέτρα για την ασφάλεια στοχεύουν πάντα στην καταστολή. «Τα μέτρα φέρνουν πάντα ένταση της καταστολής σε βάρος του λαού και μηδέν αποτέλεσμα» είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας επιτέθηκε, όμως, και στην κυβέρνηση για το ρόλο των ΜΚΟ στη διαχείριση του προσφυγικού. «Οι ΜΚΟ παίζουν επικίνδυνο ρόλο. Μπορεί να βρεθεί εκεί κάθε καρυδιάς καρύδι» είπε και μίλησε για ενδεχόμενο να παρεισφρήσουν πράκτορες, λαθρέμποροι ή έμποροι λευκής σαρκός. «Φοράνε τη μάσκα πότε του αναρχοαυτόνομου αλληλέγγυου και πότε του φασίστα» είπε αναφερόμενος στις ΜΚΟ και ζήτησε «να αποσυρθούν όλες».

 
Περισσότερα: K.K.E, Κουτσούμπας

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER