Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μανιός: Κάποιοι θέλουν να μας κάνουν Ιφιγένεια

 
 
"Δεν πρέπει ψηφίζοντας μέτρα να τους δώσουμε το μαχαίρι με το οποίο θα μας θυσιάσουν" είπε ο βουλευτής Νίκος Μανιός, από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργασίες της οποίας συνεχίζονται παρουσία Τσακαλώτου
 

Δεύτερη μέρα των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Μανιό να σημειώνει πως κάποιοι θέλουν να μας κάνουν Ιφιγένεια, ώστε να φυσήξει ο ούριος άνεμος της διάλυσης της Ευρωζώνη.

 

Ειδικότερα, από το βήμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία και του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο κ. Μανιός ανέφερε: “Ασκούμε πολιτική σε μια κατάσταση πολέμου. Είμαστε περικυκλωμένοι επί της ουσίας με υπέρμετρες δυνάμεις, διότι η χώρα μας δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο ένα οικονομικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι γεωστρατηγικά ανήκει στις ΗΠΑ, πολιτικά στην Ευρώπη και δέχεται επιθέσεις σε όσους βρίσκονται σε αντιπαράθεση με ΗΠΑ όπως με την Τουρκία. Το ίδιο γίνεται με την έντονη αντιπαράθεση στις ισχυρές δυνάμεις της Ευρωζώνης όπου πρέπει να ερμηνεύσουμε συμπεριφορές” και πρόσθεσε: “Δεν είναι δυνατόν να ψηφίσουμε μέτρα που θα οδηγήσουν στην καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας. Θέλουν να μας κάνουν Ιφιγένεια, να μας θυσιάσουν για να φυσήξει ο ούριος άνεμος της διάλυσης της Ευρωζώνης, η οποία θα οδηγήσει σε εμπόλεμη κατάσταση. Αν πρόκειται να μας θέλουν για Ιφιγένεια δεν πρέπει ψηφίζοντας μέτρα να τους δώσουμε το μαχαίρι με το οποίο θα μας θυσιάσουν. Ας αναλάβουν μόνοι τους την ευθύνη της θυσίας μας και της διάλυσης της ευρωζώνης”.

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network