Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μανιός: Λογικό να αντιδράσουμε το ίδιο για Novartis και βλήματα

 
 
Την εμπειρία του για την διαχρονικά μεγάλη ισχύ των φαρμακευτικών εταιρειών μετέφερε λόγω της συνδικαλιστικής του εμπειρίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι η Βουλή πρέπει να δράσει με τον ίδιο τρόπο για τη Νovartis και για την υπόθεση των βλημάτων.
 

“Eχει μια λογική», δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μανιός, σχετικά με την απαίτηση της ΝΔ να υπερψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία και η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία, πέραν της προκαταρκτικής για το σκάνδαλο Novartis.

 

«Εφόσον τη στέλνει η εισαγγελία στη Βουλή, πρέπει η Βουλή να αντιδράσει με έναν όμοιο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μανιός, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια συνδικαλιστής του χώρου της Υγείας, τόνισε ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες ήταν  πάντοτε πολύ ισχυρές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κόστος που πληρώνει το Δημόσιο και οι ασφαλισμένοι. Παράλληλα ωστόσο,  σημείωσε ότι δεν είναι “υποχρεωτικό” να έχουν πάρει λεφτά οι υπουργοί της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 2004-2009, επειδή οι φαρμακευτικές δαπάνες υπερδιπλασιάστηκαν κατά το διάστημα αυτό.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER