Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 
 
Στη διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου της Αθήνας βρέθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. "Οι εργαζόμενοι του Δήμου της Αθήνας κρατούν καθαρή την πόλη", δήλωσε
 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου της Αθήνας.

 

Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα τη μεγάλη χαρά, σήμερα νωρίς το πρωί, να επισκεφθώ την κεντρική εγκατάσταση καθαριότητας του Δήμου της Αθήνας και να συνομιλήσω με τους εργαζομένους για τα μεγάλα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους. Οι εργαζόμενοι του Δήμου της Αθήνας κρατούν καθαρή την πόλη αυτές τις άγιες μέρες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά πέρα από τα συγχαρητήρια, τους αξίζει και η έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα. Ώστε να μπορούν να επιτελούν την αποστολή τους με ασφάλεια και χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους.

Είχα την ευκαιρία, συνομιλώντας με τους εργαζομένους, να διαπιστώσω ότι ένα εξαιρετικά περίπλοκο και δαιδαλώδες θεσμικό πλαίσιο όσον αφορά τις προμήθειες, δεν επιτρέπει στους Δήμους να προμηθεύονται με την απαραίτητη ταχύτητα τα απολύτως βασικά, όσον αφορά τον εξοπλισμό ασφάλειας, που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Αυτές είναι κάποιες από τις θεσμικές ατέλειες, οι οποίες πρέπει να διορθωθούν, έτσι ώστε το σύστημα της διαχείρισης των απορριμμάτων να δουλεύει προς όφελος όλων. Και πρωτίστως, παρέχοντας στους εργαζόμενους, που επιτελούν αυτή την εξαιρετικά δύσκολη δουλειά, την απαραίτητη ασφάλεια, ώστε να μην αισθάνονται ότι κάθε μέρα κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα αλλά και η υγεία τους.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες και σε όλους Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα! Να έχουμε ένα καλό και ευτυχισμένο 2017 και πάντα αυτές τις άγιες μέρες χαράς, ευτυχίας και γαλήνης, να μην ξεχνάμε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη την υποστήριξή μας και την αγάπη μας.

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλες και σε όλους».

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER