Κυριακή, 23 Απριλίου 2017
 
 
 

Μην τα χάσετε

 

 

Μεϊμαράκης: Με είπαν ‘παράγκα’ στη ΝΔ όταν συμφώνησα για πρόεδρο ΕΣΡ

 
 
 
Ζήτησε να σταλεί επιτέλους ισχυρότατο πολιτικό μήνυμα για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου." Άλλο η συνεννόηση και άλλο η συναλλαγή" ξεκαθάρισε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ
 

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τα φίλια πυρά που δέχτηκε από τη ΝΔ όταν τάχθηκε υπέρ της πρότασης για συγκρότηση ΕΣΡ υπό τον Ροδόλφο Μορώνη, εκδήλωσε στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 

«Ως και για παράγκα αναφέρθηκαν στη ΝΔ επειδή συμφώνησα στο όνομα του κ. Μορώνη» είπε ο κ. Μεϊμαράκης διαμαρτυρόμενος για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν εναντίον του.

Ο κ. Μεϊμαράκης υπενθύμισε, μάλιστα, ότι το πρόσωπο του Ρ. Μορώνη είχε προταθεί στο παρελθόν και επί κυβέρνησης ΝΔ όταν ο ίδιος ήταν Πρόεδρος της Βουλής. Αναφέρθηκε όμως και στην στάση που είχε τηρήσει όταν ήταν Πρόεδρος της ΝΔ λέγοντας ότι είχε ταχθεί υπέρ της συγκρότησης ΕΣΡ πριν κατατεθεί ο νόμος-Παππά.

Αίσθηση προκάλεσε, όμως, και η έκκληση του κ. Μεϊμαράκη για να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. «Επιτέλους πρέπει να στείλουμε ένα ισχυρότατο μήνυμα ότι το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο πρέπει να ρυθμιστεί. Είναι απαίτηση της κοινής γνώμης ανεξαρτήτως του τι ψηφίζει ο καθένας» σημείωσε.

Κάλεσε, όμως, τον πρόεδρο της Βουλής να δοθεί στο μέλλον μια εικόνα «συνεννόησης» και όχι «συναλλαγής» για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. «Να συνεννοηθούμε για να ρυθμιστεί το τηλεοπτικό τοπίο με κανόνες διαφάνειας και εντιμότητας» σημείωσε.

 
Περισσότερα: ΕΣΡ, Τηλεοπτικές άδειες

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 247 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
comments powered by Disqus