Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μητσοτάκης: Ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα. Η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων

 
 
Τη βαθιά του οδύνη για τις καταστροφές και πάνω από όλα για τις ανθρώπινες ζωές εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, ζητώντας η πολιτεία να παράσχει κάθε στήριξη στους κατοίκους της περιοχής
 

Ανείπωτη τραγωδία αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα, τόνισε σε δήλωση του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

"Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ’ όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν.

Η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει το ταχύτερο δυνατόν κάθε δυνατή στήριξη", πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ.Μητσοτάκης, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Στρασβούργο το μεσημέρι, μεταβαίνει στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην  Ελευσίνα προκειμένου να ενημερωθεί για την ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα.

Την ευχή να μην υπάρξουν άλλοι νεκροί εξέφρασε μέσω twitter o τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, στεκόμενος και στον αγώνα που δίνουν με αυταπάρνηση οι άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής.

Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER