Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μητσοτάκης: Πρέπει να γίνουν προσλήψεις στα νοσοκομεία

 
 
Το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ και τάχθηκε υπέρ των προσλήψεων κατά προτεραιότητα στο χώρο της υγείας
 

Το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντήσεις τόσο με το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ βρέθηκε ακόμη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν το μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο των Βαλκανίων.

 

«Πρέπει να γίνουν προσλήψεις. Σε ένα στενό δημοσιονομικό περιβάλλον πρέπει το κράτος να θέτει προτεραιότητες και ο χώρος της υγείας είναι προτεραιότητα για εμάς» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Το κτιριακό χαρακτήρισε ως νούμερο ένα πρόβλημα ο διοικητής του νοσοκομείου «Μεταξά» στο οποίο πραγματοποιούνται 3500 χειρουργεία το χρόνο. Σύμφωνα με τους γιατρούς το 30% των κρεβατιών είναι εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης προσωπικού, ενώ από τα συνολικά έξι χειρουργεία λειτουργούν τα τέσσερα. Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό πρόβλημα αποτελεί επίσης και το ότι πέντε κρεβάτια στη Μονάδα Αυξημένης  Φροντίδας παραμένουν εκτός λειτουργίας από το 2000. 

 
Περισσότερα: Μητσοτάκης

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER